Julefest på kroen

sjetteFrederiksKro

Julefest på kroen

Jul på Sjette Frederiks Kro

I november og december står der julehygge på programmet på Sjette Frederiks Kro. Krostuen pyntes hyggeligt op, og alle julens dufte og smage kommer i spil på menuen. Vi skræddersyr gerne et arrangement, som passer perfekt til lige netop dig og din familie, venner eller kolleger.

___________________________________________

Forkælelse i topklasse

Bliv godt og grundigt forkælet af køkkenets kreationer à la Noël, når Sjette Frederiks Kro igen i år inviterer julen indenfor. Nyd stemningen med funklende stjerner og levende lys i en perfekt kombination af afslappet raffinement og hygge med stil.

___________________________________________

Perfekt til både større og mindre selskaber 

Juleforkælelse er både for større og mindre selskaber. Hos Sjette Frederiks Kro er der mulighed forat få sit eget lokale til formålet. Vi har plads til det større selskab på op til 80 personer og har også super hyggelige rammer til mindre forsamlinger. Alle vores selskabspakker kan i november og december måned bestilles for 10 personer og opefter. Vi har juleåbent til både frokost og aften.

___________________________________________

Eksempel på aften-arrangement SE MERE HER

Velkomst med Champagne / 4 lækre sæsonretter eller et udvalg af delevenlige juleretter pr. tradition / Vinmenu ad lib. under middagen / Kaffe, thé, sødt & avec

Pris pr. person kr. 850,- SE MERE HER 

Se også mere om vores *Jul til frokost* HER

 ___________________________________________

Kontakt os på kontakt@sjettefrederikskro.dk eller mobil 25407300 for aftale om et uforpligtende tilbud, møde eller nærmere information

 ___________________________________________

Se også: Jul på Casablanca 2018 HER 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få inspiration til gode oplevelser

  • Nye tiltag
  • Specialevents
  • Telt-bal
  • Foredragsaftener
  • Unikke smagsoplevelser
  • Højtider og mærkedage


Du er nu tilmeldt nyhedsbrev