Jul til frokost

sjetteFrederiksKro

Jul til frokost

DET STORE JULEBORD 12.30-15.30 (lørdage og søndage (14/11-16/12)  

- Det kolde bord:

Gravad laks med ræve sovs - Grønsags marineret sild med løg og kapers - Stegte sild med rygeost - Tranebær/æble paté med timian sennep - Grambogaard svineterrin - Rørt tatar af okseinderlår - Ristet kyllingesalat med svampe og bacon - Røget andebryst med sauce cumberland - Hvidkåls salat med mormor dressing & æbler - Grønkåls salat med granatæbler og hasselnød

- Hovedret på tallerken:

Confiteret andelår - Ribbensteg - Svesker i portvin - Langtidsbagt æble - Klassisk skysauce - Klassisk rødkål - Brunede kartofler

- Anrettet dessert:

Ris a la mande - Kirsebær sorbet - Puffede vilde ris

*Pris pr. person kr. 395,-*

*(Børn: under 2 år U/B – under 6 år halv pris) 

________________________________

FROKOST A LA CARTE 11.30-15.00 (onsdag-, torsdag- og fredage (14/11-29/12)  

- Kroens grønsags sild med karrysalat, lunt æg, æbletern, løg og kapers kr. 125,-

- Gravad laks med julekrydderier. Marineret grønkål, æbler og ræve sovs. Urtesalat a part kr. 125,- 

- Ristet kyllinge salat med cornichoner, svampe, butterdej og marineret urtesalat kr. 125,- 

- Grambogaard svineterrin med pickles, kapers, løg, peberrod, rødbede og sprød rugbrød kr. 125,-

- Rødspætte vendt i rugmel med pickles, grillet citron, håndpillede rejer og salat kr. 145,- 

- Confiteret andelår, svesker i portvin, langtidsbagt æble, marineret hvidkåls salat kr. 165,-

________________________________

Jul I 3 ELLER 5 SERVERINGER (alle ugens dage ved forudbestilling min. 6 kuverter (14/11-23/12)  

- Forret - delemad:

Kroens grønsagssild med karrysalat, æbler, løg, kapers og æg - Kroens gravad laks med radiser, ræve sovs og sprødt rugbrød fra Mor Anna - Grambogaard svineterrin med surkål og timian/honning sennep

- Mellemret – 2 af 5:

* Rødspættefilet vendt i rugmel med grillet citron, pickles og håndpillede rejer

- Hovedret – på tallerken:

Confiteret Andelår - Stegt andepølse - Svesker i portvin - Langtidsbagt æble - Rødvinssauce - klassisk rødkål - brunede kartofler

- Mellemret 4 af 5:

* Ost - tempereret Mont d´or med kandiserede valnødder, kvæde marmelade og pærer i rødvin

- Dessert – weckglas:

Ris a la mande - Kirsebær sorbet - Puffede vilde ris

*3 serveringer 350,-

*5 serveringer 425,- 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få inspiration til gode oplevelser

  • Nye tiltag
  • Specialevents
  • Telt-bal
  • Foredragsaftener
  • Unikke smagsoplevelser
  • Højtider og mærkedage


Du er nu tilmeldt nyhedsbrev