Selskabslokaler

smallMenu

SELSKABer OG FESTER

Casablanca Aarhus byder indenfor til det private arrangement både på Sjette Frederiks Kro og Café Casablanca. 

I Riis Skoven på Sjette Frederiks Kro er det naturen, omgivelserne ikke mindst hyggen på den gamle kro, der er i centrum. Sammen med et fantastisk køkken og et meget personligt værtsskab, er det rammen for et unikt samlingssted tæt ved byen og kort inde i skoven.

I Rosensgade bag ved Aarhus Domkirke på Café Casablanca er det den helt unikke, city-café-stemning, der er i fokus. Tempoet er højere end i Riis Skov og dit selskab og din fest kan nyde godt af den specielle Casablanca-atmosfære, som ikke findes andre steder i Aarhus.      

rammerne

På Sjette Frederiks Kro tilbyder vi Krostuen med plads til 80 personer. Et lokale der emmer af hygge og autentisk krostemning. Fra Krostuen er der en fantastisk udsigt til Aarhus bugten samt direkte adgang til udendørs terrasse. På kroens 1. sal byder vi indenfor til splinter-nye rammer, og du kan vælge lokale op til enten 20 personer, 40 personer eller 80 personer. Så hvis du er til rolige omgivelser, udsigt til vandet og idyllisk, østjysk natur, er det på Sjette Frederiks Kro du skal holde din fødselsdag, konfirmation eller bryllup.

På Café Casablanca er der tre selskabslokaler alt afhængig af størrelsen på dit arrangement. Next Door, som ligger på gadeplan med udsigt til Domkirken og brostensbelagte gader, har plads til 50 personer. Lokalet Rendez-Vous ligger på 1. sal, har plads til max. 40 personer og er også særdeles velegnet til små intime arrangementer. Herudover råder Casablanca over La Chambré Séparée, som også ligger på 1. sal og har plads til max. 34 personer. 

kontakt

Sjette Frederiks Kro

 mail

 

 

kontakt

Casablanca

mail

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få inspiration til gode oplevelser

  • Nye tiltag
  • Specialevents
  • Telt-bal
  • Foredragsaftener
  • Unikke smagsoplevelser
  • Højtider og mærkedage


Du er nu tilmeldt nyhedsbrev