Leverandører

Udvalgte leverandører til en unik café

 

  undefined

Grambogård er et lille, selvstændigt fynsk slagteri. Vi brænder for vores arbejde, og vi arbejder udelukkende sammen med særligt udvalgte ansvarlige landmænd, der ligesom os går op i deres drift med liv og sjæl. Hos os handler det om dyrevelfærd og god smag.

 

undefined

Med sine 13 hårdtarbejdende fuldtids ansatte samt 8 deltids medarbejdere bliver der sendt store mængder frisk fisk ud hverdag. Det er en fortsat ambition, at Havnens Fiskehus altid skal være kendt for kvalitet, faglighed og evnen til at nytænke måden at sælge og fisk på. Vi regner med at udbygge vores koncept med flere nye tiltag i løbet af 2015-2016.  

 

undefined

Moet og Chandon Brut Imperial er en af verdens mest kendte og prestigefyldte Champagner. Champagnen er lavet på tre eksklusive druetyper, Pinot Noir, Pinot Meunier og Chardonnay, som er blendet til den bløde, smagfulde, velbalancerede stil der kendetegner Moet og Chandon Champagne.  

 

 

undefined
De Jyske Bryghuse startede som et samarbejde imellem to jyske mikrobryggerier, men er siden vokset udover de jyske grænser og brygger i dag på flere specialbryggerier. Alle vore specialøl er brygget og tappet i Danmark. Pilsner og Klassik fadøl er brygget på eget bryggeri i Nordtyskland efter egne opskrifter.

 

  

undefined

Det vitale for os er den højest mulige kvalitet til en rimelig pris. Vi er Danmarks eneste deciderede specialist på området spansk vin og delikatesser. Vi køber alle vine og gourmet-produkter direkte hos udvalgte producenter uden fordyrende mellemled. Vores specialiteter er fremstillet med omhu og kærlighed for de absolut fornemste råvarer, fra tørrede skinker i Sierra Nevada bjergene til chokoladeplantager i Caribien.  

 

 

undefined

Gyldensteen er kendt for at levere produkter af høj kvalitet og er en virksomhed med mange tiltag. Et af de seneste tilkomne produkter er vore koldpressede æblemost.

 

 

undefined

Peter Larsen Kaffe var blandt de første virksomheder til at indgå et samarbejde med Max Havelaar (Fairtrade), efter Fairtrade prædikatet blev introduceret på det danske marked tilbage i 1994.
Hos Peter Larsen Kaffe stiller vi selv - og kunderne - store krav til produktkvalitet og service.

 

undefined

Vores alsidige udvalg af frisk frugt og grønt består af både konventionelle og økologiske produkter med høj råvarekvalitet. Vi tilbyder alt fra nicheprodukter og årstidsbestemte råvarer til eksotiske indslag fra hele verden. Alle gennemgår en skarp kvalitetskontrol og pakkes i mindre portioner i en let håndterbar emballage, der desuden understøtter ideen om at mindske madspild. 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få inspiration til gode oplevelser

  • Nye tiltag
  • Specialevents
  • Telt-bal
  • Foredragsaftener
  • Unikke smagsoplevelser
  • Højtider og mærkedage


Du er nu tilmeldt nyhedsbrev